mpwr_top_05

VI SOM ARBETAR PÅ MPWR

Elin Jaeger

Elin Jaeger

VD & Utbildare

+46 (0)76 000 23 68
elin.jaeger@mpwr.se

Elin har en universitetsexamen med inriktning kommunikativt ledarskap och retorik, samt lång erfarenhet från servicebranschen där hon bland annat jobbat som reseledare. Hennes tidigare arbeten har gjort henne väldigt driven, social och framåt, samt tränat henne i förmågan att alltid se kunden och sätta deras behov först. Samtidigt som hon genom sin utbildning lärt sig konsten att få andra att lyssna och förmågan att skapa engagemang och delaktighet i grupper. Elin har bred erfarenhet av att ha samarbetat med en mängd olika organisationer, i olika branscher och är således flexibel, inkännande och bra på att skapa konkreta resultat. Både vad det gäller intern och extern kommunikation samt ledarskap, så strävar Elin alltid efter att i samråd med sin kund skapa ett positivt och hållbart resultat. Elin älskar sitt jobb och det märks i mötet med såväl kollegor som kunder.

Julia Nilsson

Julia Nilsson

Försäljningschef & Utbildare

+46 (0)76 - 039 90 67
julia.nilsson@mpwr.se

Julia har en retorik- och ledarskapsutbildning i grunden och har tidigare jobbat med sälj och service i olika sammanhang. Hon brinner för att nå resultat på rätt sätt utifrån människors olika drivkrafter. MPWR lockade henne för att kunna utveckla sig själv och samtidigt utveckla andra. Att ha en rak kommunikation i form av feedback som kommer från båda håll i samarbetet tilltalar henne då det skapar möjlighet att alltid kunna utvecklas och göra saker lite bättre”. Julia är skicklig på att snabbt identifiera sin kunds behov och genom noga förberedelser skapa insatser som går till kärnan av utvecklingsbehovet. Julia har tillsammans med sina kunder skapat konkreta och mätbara resultat vad gäller kommunikation och bemötande. Även ledarskap och teamutveckling är vanligt förekommande för henne. Julia brinner för att skapa förändring vilket hon mycket skickligt gör tillsammans med sina kunder”

Karin Åqvist

Karin Åqvist

Utbildare

+46 (0)76 - 167 00 69
karin.aqvist@mpwr.se

Karin har en universitetsexamen med inriktning psykologi och har även lång erfarenhet av service från sitt tidigare yrkesliv. Vid sidan av arbetet tränar hon även dans och håller i yogaklasser där hon utvecklat sin pedagogiska förmåga och erfarenhet av att möta, leda och inspirera grupper på olika nivåer och med olika utgångslägen. Karin har ett genuint intresse och engagemang för bemötande och kundkontakt och där hon genom sin utbildning har fått en bred kunskap om människors beteenden och hur man kan påverka dessa beteenden. På MPWR har hon fått stor användning av sin förmåga att lyssna och ta in en person, identifiera vilket behov som finns för att sedan koppla samman det med kunskapen från hennes examen i psykologi.

Sofie Ström

Sofie Ström

Säljare

Sofie har varit verksam inom många olika branscher och har alltid haft ett öga för personlig utveckling. Hon kom i kontakt med MPWR då hon ville sälja något som hon tror på och där hon ingår i ett företag som hjälper andra att nå sina mål. Hon ser säljaryrket som ett yrke där man aldrig kan bli fullärd utan ständigt kan utveckla sin kommunikation vilket gör yrket så spännande. Sofie är en väldigt god lyssnare och jobbar värdebaserat med sin försäljning. Genom att göra en grundlig behovsanalys identifierar hon tillsammans med kunden deras behov och rekommenderar en passande lösning. Som säljare har hon en bred erfarenhet av olika människotyper och möter alla med värme, respekt och en genuin vilja att hjälpa kunden till önskat läge.